Consilierii Lensa oferă consultanță personalizată clienților și îi ghidează în a alege cea mai potrivită soluție pentru nevoile lor. Ne asigurăm continuu că fiecare coleg este foarte bine pregătit și oferim accesul la traininguri de specialitate, atât susținute de parteneri de top din industrie, cât și de divizia internă de training.

Alege o carieră în retail și te bucuri de:

1Traininguri de specialitate
Fie că ești la începutul carierei, fie că ai deja experiență în domeniu, beneficiezi de traininguri de specializare interne și externe, pentru că investim continuu în pregătirea colegilor noștri.
2Oportunități de dezvoltare
Suntem compania cu cea mai accelerată dezvoltare pe piața de optică din România, acest lucru facilitează apariția oportunităților și a rolurilor ce îți permit să avansezi rapid.
3Asigurare medicală privată
Sănătatea ta este cea mai importantă, astfel îți oferim acces la un număr mare de clinici medicale din rețeaua privată.
4Extra zile de concediu
La fiecare an petrecut în echipa noastră îți oferim în plus 2 zile de concediu. În plus, ai liber de ziua ta de naștere, să petreci exact așa cum îți dorești.
5Discount la produsele Lensa
Poți achiziționa produsele din portofoliul Lensa la prețuri preferențiale, iar anual primești gratuit o pereche de ochelari de vedere.
6Bonus de recomandare
Pentru că o să-ți placă la noi și îți vei încuraja și prietenii să aleaga o carieră la Lensa, îți răsplătim fiecare recomandare.
7Tichete de masă
Primești tichete de masă pentru fiecare zi lucrată.
8Bonusuri de performanță
În funcție de rol, răsplătim performanța prin diverse sisteme de bonusare care îți permit să îți crești veniturile.
9Abonament Bookster
Ai acces gratuit la mii de cărți prin intermediul bibliotecii virtuale Bookster.

Alexandra D.

Consilier


”Lensa a fost oaza mea de încredere în mine. Abia dacă mai recunosc versiunea mea de acum un an și puțin, când spiritul introvertit nu mă lăsa să comunic și să-mi fac simțită prezența. Însă Lensa mi-a oferit o șansă, echipa mi-a oferit suport necondiționat, iar toate acestea au dat roade. Sunt un om schimbat în bine, un om împlinit cu jobul pe care îl are.”

Beatrice Z.

Consilier


”În fiecare zi învăț ceva nou la Lensa. Tot în Retail am lucrat și înainte, dar acum am o satisfacție mult mai mare când ajut pe cineva să-și aleagă ochelarii potriviți. În plus, echipa este formată din oameni mișto, cu care mi-e mai mare dragul să muncesc.”

Mădălin A.

Consilier


”Luna aceasta am împlinit un an la Lensa și pot spune că este cel mai bun an pentru mine din punct de vedere profesional. Am reușit, în sfârșit, să găsesc un loc care să-mi ofere echilibru și spațiu să-mi trăiesc viața personală așa cum îmi place. Procedurile clare și echipa de oameni profesioniști și distractivi creează un spațiu în care abia aștept să mă întorc.”

Toți ochii spre viitorul tău

Citește poveștile oamenilor care lucrează, evoluează și se bucură de rolurile lor în cadrul celei mai apreciate optici din România.

Aplică rapid: