Împreună facem lumea să vadă mai bine.

Pentru că nu ne oprim la a bifa obiectivele companiei - ci ne îndreptăm privirea și către obiectivele fiecăruia dintre noi. 

Ne place să vedem cum fiecare coleg în parte evoluează și devine o versiune avansată, mai pregătită pentru următorul pas în cariera lui.

Ne place să ne ajutăm unii pe alții și asta se vede în ritmul accelerat în care un consultant Lensa poate ajunge director de magazin, ori un specialist în marketing poate avansa de la junior la senior.

Descoperă o parte din poveștile de succes ale colegilor noștri și alege să vezi cu ochii tăi ce-ți putem oferi!

Poveștile colegilor din Showroom

Alexandra D., Consilier

”Lensa a fost oaza mea de încredere în mine. Nici mai recunosc versiunea mea de acum un an și puțin, când spiritul introvertit nu mă lăsa să comunic și să-mi fac simțită prezența. Însă Lensa mi-a oferit o șansă, echipa mi-a oferit suport necondiționat, iar toate acestea au dat roade. Sunt un om schimbat în bine, un om împlinit cu jobul pe care îl are.”

Mădălin A., Consilier

”Abia luna asta am împlinit un an la Lensa și pot spune că este cel mai bun an pentru mine din punct de vedere profesional. Am reușit, în sfârșit, să găsesc un loc care să-mi ofere echilibru și spațiu să-mi trăiesc viața personală așa cum îmi place. Procedurile clare și echipa de oameni maturi și distractivi creează un spațiu în care abia aștept să mă întorc.”

Beatrice Z., Consilier

”În fiecare zi învăț ceva nou la Lensa. Tot în Retail am lucrat și înainte, dar acum am o satisfacție mult mai mare când ajut pe cineva să-și aleagă ochelarii potriviți. În plus, echipa este formată din oameni mișto, cu care mi-e mai mare dragul să muncesc.”

Georgiana N., Head of Area Sales Manager

”Îmi place să fiu spontană și cred că asta m-a ajutat cel mai mult să evoluez, în doar 5 ani, de la consilier Lensa la rolul pe care îl am azi. Provocările de zi cu zi sunt carburantul care mă alimentează să-mi păstrez tonusul și pasiunea de a străbate țara în lung și-n lat, de la Lensa Tineretului la primul magazin Lensa din cine știe ce oraș. Lucrez într-un mediu care celebrează proactivitatea, iar asta nu-mi poate aduce nimic altceva decât satisfacție.”