Suntem o companie omnichannel cu un lanț extins de showroomuri și ne mândrim cu cel mai mare magazin online de optică din România. Pentru a susține volumul mare de comenzi avem fluxuri bine definite, atât în cele două ateliere de montaj, cât și în depozit.


Unul dintre atelierele de montaj Lensa este la Brașov, iar depozitul și atelierul din București se află în zona Grozăvești.

Atelierele de montaj

 

Atelierele de montaj Lensa sunt structurate în 2 divizii: montaj și logistică.

Echipa de logistică este responsabilă de recepția, verificarea și expedierea produselor. Tehnicienii montatori personalizează fiecare pereche de ochelari de vedere, folosindu-se de tehnologii de ultimă generație: lentilele sunt tăiate cu meticulozitate și montate cu atenție pe ramă.

Depozitul Lensa


Depozitul Lensa este structurat în 3 divizii: recepție, picking și storno.

Echipa este responsabilă de recepția mărfii, prin verificarea cantitativă și calitativă. Pregătirea comenzilor cu atenție joacă un rol esențial în activitatea colegilor, iar viteza de reacție este prioritară când vine vorba de e-commerce.

Alege o carieră la Lensa și te bucuri de:

1Traininguri de specialitate
Fie că ești la începutul carierei, fie că ai deja experiență în domeniu, beneficiezi de traininguri de specializare interne și externe, pentru că investim continuu în pregătirea colegilor noștri.
2Oportunități de dezvoltare
Suntem compania cu cea mai accelerată dezvoltare pe piața de optică din România, acest lucru facilitează apariția oportunităților și a rolurilor ce îți permit să avansezi rapid.
3Asigurare medicală privată
Sănătatea ta este cea mai importantă, astfel îți oferim acces la un număr mare de clinici medicale din rețeaua privată.
4Extra zile de concediu
La fiecare an petrecut în echipa noastră îți oferim în plus 2 zile de concediu. În plus, ai liber de ziua ta de naștere, să petreci exact așa cum îți dorești.
5Discount la produsele Lensa
Poți achiziționa produsele din portofoliul Lensa la prețuri preferențiale, iar anual primești gratuit o pereche de ochelari de vedere.
6Bonus de recomandare
Pentru că o să-ți placă la noi și îți vei încuraja și prietenii să aleaga o carieră la Lensa, îți răsplătim fiecare recomandare.
7Tichete de masă
Primești tichete de masă pentru fiecare zi lucrată.
8Bonusuri de performanță
În funcție de rol, răsplătim performanța prin diverse sisteme de bonusare care îți permit să îți crești veniturile.
9Abonament Bookster
Ai acces gratuit la mii de cărți prin intermediul bibliotecii virtuale Bookster.

Alexandru A.

Tehnician Montator


”Îmi place să lucrez într-un mediu retras, dar în același timp plin de provocări; Lucrez cu precizie și delicatețe și îmi aduce multă satisfacție să știu că închei ciclul unei comenzi de succes. Cât despre colegi, ne înțelegem foarte bine și mă bucur să încep o nouă zi de muncă alături de ei.”