Suntem unul dintre cei mai mari jucători pe piața de optică din România, cu un magazin online lider de piață și o rețea națională cu peste 60 de showroomuri.

În iulie 2023 am devenit și prima optică autohtonă ce trece granițele României, deschizând un prim showroom și în Republica Moldova.

Lensa este un brand 100% românesc, imaginat cu pasiune și încredere pentru a oferi o gamă completă de produse și soluții de protecție, corecție și îngrijire a vederii. Povestea începe în 2013 cu un mic magazin online de lentile de contact colorate și în timp transformă Lensa în unul dintre cei mai mari jucători pe piața de optică din România.


Lensa adună în portofoliu sute dintre cele mai renumite branduri de ochelari de soare și rame de vedere, dar și cei mai importanți furnizori de lentile de vedere, lentile de contact pentru orice tip de corecție și lentile de contact colorate. Portofoliul Lensa cuprinde o varietate de la branduri internaționale, sigure și de încredere, ce acoperă orice nevoie. Lensa înseamnă calitate de excepție prin tehnologii de ultimă oră, personal cu înaltă pregătire și un portofoliu de branduri și furnizori de încredere, de renume mondial.

Ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă TARE:

TRANSPARENȚĂ

Suntem deschiși și credem că diferența cea mai mare o face comunicarea transparentă. Pornind de la acest principiu de bază, reușim să lucrăm într-un mod armonios și eficient, atingând obiectivele companiei.

AMBIȚIE

Perseverența și entuziasmul nu ne lipsesc, ne dezvoltam continuu și reușim să facem față celor mai ambițioase țeluri. Ne bucurăm de rezultate pentru că respectăm deadline-urile și progresăm în mod constant.

RESPONSABILITATE

Suntem responsabili să ne ajutăm în permanență clienții cu servicii, produse de calitate, informații și sfaturi competente. Prețuim dedicarea, pasiunea pentru excelență,  orientarea către rezultate și lucrul în echipă.

ECHIPĂ

Suntem o echipă în adevăratul sens. Știm să ascultăm, să împărtășim idei și opinii diferite, să rămânem corecți și deschiși. Munca noastră dă roade pentru că funcționăm ca un întreg și avem același scop.