În cei 10 ani de activitate am oferit peste 1 milion de consultații optometrice gratuite, acest lucru fiind posibil pentru că lăsăm specialiștii să facă ce știu cel mai bine: să identifice nevoile clienților și să ofere cele mai bune soluții.
Fluxurile sunt bine definite, optometriștii fac doar consultații, iar de restul operațiunilor se ocupă colegii din echipă. Optometriștii își desfășoară activitatea din confortul cabinetului propriu, dotat cu aparatură de înaltă calitate.

Alege o carieră în retail și te bucuri de:

1Traininguri de specialitate
Fie că ești la începutul carierei, fie că ai deja experiență în domeniu, beneficiezi de traininguri de specializare interne și externe, pentru că investim continuu în pregătirea colegilor noștri.
2Oportunități de dezvoltare
Suntem compania cu cea mai accelerată dezvoltare pe piața de optică din România, acest lucru facilitează apariția oportunităților și a rolurilor ce îți permit să avansezi rapid.
3Asigurare medicală privată
Sănătatea ta este cea mai importantă, astfel îți oferim acces la un număr mare de clinici medicale din rețeaua privată.
4Extra zile de concediu
La fiecare an petrecut în echipa noastră îți oferim în plus 2 zile de concediu. În plus, ai liber de ziua ta de naștere, să petreci exact așa cum îți dorești.
5Discount la produsele Lensa
Poți achiziționa produsele din portofoliul Lensa la prețuri preferențiale, iar anual primești gratuit o pereche de ochelari de vedere.
6Bonus de recomandare
Pentru că o să-ți placă la noi și îți vei încuraja și prietenii să aleaga o carieră la Lensa, îți răsplătim fiecare recomandare.
7Tichete de masă
Primești tichete de masă pentru fiecare zi lucrată.
8Bonusuri de performanță
În funcție de rol, răsplătim performanța prin diverse sisteme de bonusare care îți permit să îți crești veniturile.
9Abonament Bookster
Ai acces gratuit la mii de cărți prin intermediul bibliotecii virtuale Bookster.

Matei S.

Optometrist


”Am început la Lensa în rolul de consilier vânzări, apoi am realizat că îmi place atât de mult să lucrez în optică încât am decis să migrez către rolul de optometrist. Cu suport din partea colegilor și multă dedicare, am reușit să intru în echipa de optometriști Lensa. Astăzi, snt bucuros să fiu unul dintre cei care fac lumea să vadă mai bine.”

Ionela M.

Optometrist


”Am admirat dintotdeauna oamenii care poartă halat alb - indiferent de rolul pe care îl aveau. Astăzi, împlinesc 6 ani de când am halatul meu de optometrist. Sunt tare bucuroasă să fac parte din echipa de specialiști Lensa, cu atât mai mult cu cât sentimentul de siguranță, corectitudine și seriozitate sunt la ele acasă. Îmi place ce fac și îmi place că o fac sub tutela Lensa.”

Toți ochii spre viitorul tău

Citește poveștile oamenilor care lucrează, evoluează și se bucură de rolurile lor în cadrul celei mai apreciate optici din România.