Sediul Central Lensa se află în București, în zona Grozăvești și este locul unde se întâlnesc toate cele 11 departamente. Mediul de lucru este unul prietenos, suntem o echipă dinamică formată din colegi dornici să-și pună amprenta asupra activității pe care o desfășoară.

La Sediul Central Lensa poți găsi oportunități variate, în funcție de domeniul tău de expertiză și nivelul tău de experiență.

#WeAreLensa

Suntem ambițioși, iar strategia de expansiune pe care am adoptat-o confirmă acest lucru. Pentru a ține pasul cu nevoile și dimensiunea businessului am consolidat structurile departamentelor, astfel încat cei peste 200 de colegi de la Sediul Central colaborează în strânsă legatură pentru atingerea obiectivelor.


Dacă îți dorești un rol dinamic, în cadrul unei companii de top în domeniul de optică, poți alege unul dintre departamentele noastre precum: Administrativ, Customer Support, Comercial, Corporate, Dezvoltare și expansiune,  Financiar, HR, IT, Marketing, Legal sau Retail.

Pentru că ești parte dintr-o echipă TARE te bucuri de:

1Traininguri de specialitate
Fie că ești la începutul carierei, fie că ai deja experiență în domeniu, beneficiezi de traininguri de specializare interne și externe, pentru că investim continuu în pregătirea colegilor noștri.
2Oportunități de dezvoltare
Suntem compania cu cea mai accelerată dezvoltare pe piața de optică din România, acest lucru facilitează apariția oportunităților și a rolurilor ce îți permit să avansezi rapid.
3Asigurare medicală privată
Sănătatea ta este cea mai importantă, astfel îți oferim acces la un număr mare de clinici medicale din rețeaua privată.
4Extra zile de concediu
La fiecare an petrecut în echipa noastră îți oferim în plus 2 zile de concediu. În plus, ai liber de ziua ta de naștere, să petreci exact așa cum îți dorești.
5Discount la produsele Lensa
Poți achiziționa produsele din portofoliul Lensa la prețuri preferențiale, iar anual primești gratuit o pereche de ochelari de vedere.
6Bonus de recomandare
Pentru că o să-ți placă la noi și îți vei încuraja și prietenii să aleaga o carieră la Lensa, îți răsplătim fiecare recomandare.
7Tichete de masă
Primești tichete de masă pentru fiecare zi lucrată.
8Bonusuri de performanță
În funcție de rol, răsplătim performanța prin diverse sisteme de bonusare care îți permit să îți crești veniturile.
9Abonament Bookster
Ai acces gratuit la mii de cărți prin intermediul bibliotecii virtuale Bookster.

Adrian G.

PPC Specialist


”Mi-a plăcut Marketingul încă din liceu. După ce am bifat jobul în agenție, am ajuns la Lensa, unde am avansat rapid de la un rol de junior la unul de specialist și am găsit echilibrul necesar pentru a aloca timp și pasiunilor din afara programului. Colegii știu deja de ce îmi iau random doar o zi de concediu. WrestleManiaaaa!”

Cristina O.

Recruitment Manager


”Îmi doream de mult să lucrez în resurse umane, însă drumul meu la Lensa a început cu un post de consilier vânzări. După alte roluri care mi-au oferit infinite ocazii de învățare și aproape 5 ani în companie, astăzi simt că mi-am împlinit visul. Îmi plac oamenii cu care lucrez și îmi găsesc satisfacția în a-i vedea cum evoluează, la fel de accelerat precum întreaga companie.”