Activitatea din showroomuri joacă un rol esențial în îndeplinirea misiunii noastre de a îmbunătății calitatea vederii oamenilor, îmbunătățindu-le astfel și calitatea vieții.
Structura unui magazin Lensa este formată din consilieri, optometriști și directorul magazinului.
Imaginează-ți: un loc în care te simți inspirat, evoluezi și faci lucruri care au impact, în timp ce lucrezi: Bun venit la Lensa!

Consilier Vânzări

Consilierii Lensa oferă consultanță personalizată clienților și îi ghidează în a alege cea mai potrivită soluție pentru nevoile lor. Ne asigurăm continuu că fiecare coleg este foarte bine pregătit și oferim accesul la traininguri de specialitate, atât susținute de parteneri de top din industrie, cât și de divizia internă de training. 

Optometrist

În cei 10 ani de activitate am oferit peste 1 milion de consultații optometrice gratuite, acest lucru fiind posibil pentru că lăsăm specialiștii să facă ce știu cel mai bine: să identifice nevoile clienților și să ofere cele mai bune soluții. 

Fluxurile sunt bine definite, optometriștii fac doar consultații, iar de restul operațiunilor se ocupă colegii din echipă. Optometriștii își desfășoară activitatea din confortul cabinetului propriu, dotat cu aparatură de înaltă calitate.

Store Manager

Este responsabil de buna funcționare a showroomului pe care il manageriază, atât din punct de vedere operațional, cât și în ceea ce privește echipa. Monitorizează permanent obiectivele de vânzare și se asigură că membrii echipei sunt motivați și își cunosc atribuțiile.

Dacă ești pasionat de vânzări și consolidarea unei echipe este o provocare în fața căreia nu poți spune nu, atunci rolul de Store Manager este o oportunitate potrivită pentru tine.

Alege o carieră în retail și te bucuri de:

1Traininguri de specialitate
Fie că ești la începutul carierei, fie că ai deja experiență în domeniu, beneficiezi de traininguri de specializare interne și externe, pentru că investim continuu în pregătirea colegilor noștri.
2Oportunități de dezvoltare
Suntem compania cu cea mai accelerată dezvoltare pe piața de optică din România, acest lucru faciliteaază apariția oportunităților și a rolurilor ce îți permit să avansezi rapid.
3Asigurare medicală privată
Sănătatea ta este cea mai importantă, astfel îți oferim acces la un număr mare de clinici medicale din rețeaua privată.
4Extra zile de concediu
La fiecare an petrecut în echipa noastră îți oferim în plus 2 zile de concediu. În plus, ai liber de ziua ta de naștere, să petreci exact așa cum îți dorești.
5Discount la produsele Lensa
Poți achiziționa produsele din portofoliul Lensa la prețuri preferențiale, iar anual primești gratuit o pereche de ochelari de vedere.
6Bonus de recomandare
Pentru că o să-ți placă la noi și îți vei încuraja și prietenii să aleaga o carieră la Lensa, îți răsplătim fiecare recomandare.
7Tichete de masă
Primești tichete de masă pentru fiecare zi lucrată.
8Bonusuri de performanță
Răsplătim performanța prin diverse sisteme de bonusare care îți permit să îți crești veniturile.
9Abonament Bookster
Ai acces gatuit la mii de cărți prin intermediul bibliotecii virtuale Bookster.