Directorul este responsabil de buna funcționare a showroomului pe care il manageriază, atât din punct de vedere operațional, cât și în ceea ce privește echipa. Monitorizează permanent obiectivele de vânzare și se asigură că membrii echipei sunt motivați și își cunosc atribuțiile. 

Dacă ești pasionat de vânzări și consolidarea unei echipe este o provocare în fața căreia nu poți spune nu, atunci rolul de Director Magazin este o oportunitate potrivită pentru tine.

Alege o carieră în retail și te bucuri de:

1Traininguri de specialitate
Fie că ești la începutul carierei, fie că ai deja experiență în domeniu, beneficiezi de traininguri de specializare interne și externe, pentru că investim continuu în pregătirea colegilor noștri.
2Oportunități de dezvoltare
Suntem compania cu cea mai accelerată dezvoltare pe piața de optică din România, acest lucru facilitează apariția oportunităților și a rolurilor ce îți permit să avansezi rapid.
3Asigurare medicală privată
Sănătatea ta este cea mai importantă, astfel îți oferim acces la un număr mare de clinici medicale din rețeaua privată.
4Extra zile de concediu
La fiecare an petrecut în echipa noastră îți oferim în plus 2 zile de concediu. În plus, ai liber de ziua ta de naștere, să petreci exact așa cum îți dorești.
5Discount la produsele Lensa
Poți achiziționa produsele din portofoliul Lensa la prețuri preferențiale, iar anual primești gratuit o pereche de ochelari de vedere.
6Tichete de masă
Primești tichete de masă pentru fiecare zi lucrată.
7Bonusuri de performanță
În funcție de rol, răsplătim performanța prin diverse sisteme de bonusare care îți permit să îți crești veniturile.
8Abonament Bookster
Ai acces gratuit la mii de cărți prin intermediul bibliotecii virtuale Bookster.

Emilia D.

Store Manager


”Dacă e cineva care s-a re-re-reprofilat eu sunt! Inițial mi-am dorit să lucrez în Poliție, însă drumurile noastre ne duc acolo unde vor, așa că, în urmă cu 5 ani, odată ajunsă în București, am preluat un rol de consilier la Lensa. Echipa minunată și suportul pe care ni-l acordăm reciproc m-au ajutat să evoluez rapid. Astăzi, fiecare zi vine ca o surpriză plină de provocări pe care abia aștept să le transform în soluții.”

Georgiana N.

Regional Sales Manager


”Sunt o persoană ambițioasa și cred că asta m-a ajutat cel mai mult să evoluez, în doar 5 ani, de la consilier Lensa la rolul pe care îl am azi. Provocările de zi cu zi sunt combustibilul care mă alimentează să-mi păstrez dinamismul și pasiunea de a străbate țara în lung și-n lat: de la unul din magazinele Lensa din București la primul magazin din afara granițelor. Lucrez într-un mediu care celebrează proactivitatea, iar asta îmi aduce multă satisfacție profesională și personală.”

Toți ochii spre viitorul tău

Citește poveștile oamenilor care lucrează, evoluează și se bucură de rolurile lor în cadrul celei mai apreciate optici din România.