Împreună facem lumea să vadă bine.

Pentru că nu ne oprim la a atinge obiectivele companiei - ci ne îndreptăm privirea și către obiectivele fiecăruia dintre noi. 

Ne place să vedem cum fiecare coleg în parte evoluează și devine o versiune mai pregătită pentru următorul pas în cariera lui.

Ne place să ne ajutăm unii pe alții și asta se vede în ritmul accelerat în care colegii noștri au promovat: de la consultant la director de magazin, ori de la junior la un rol de senior în echipă. 

Descoperă o parte din poveștile de succes ale colegilor noștri și alege să vezi cu ochii tăi ce-ți putem oferi!

Poveștile colegilor din Sediul Central

Cristina O., Recruitment Manager

”Îmi doream de mult să lucrez în resurse umane, însă drumul meu la Lensa a început cu un post de consilier vânzări. După alte roluri care mi-au oferit infinite ocazii de învățare și aproape 5 ani în companie, astăzi simt că mi-am împlinit visul. Îmi plac oamenii cu care lucrez și îmi găsesc satisfacția în a-i vedea cum evoluează, la fel de accelerat precum întreaga companie.”

Adrian G., PPC Specialist

”Mi-a plăcut Marketingul încă din liceu. După ce am bifat jobul în agenție, am ajuns la Lensa, unde am avansat rapid de la un rol de junior la unul de specialist și am găsit echilibrul necesar pentru a aloca timp și pasiunilor din afara programului. Colegii știu deja de ce îmi iau random doar o zi de concediu. WrestleManiaaaa!”

Georgiana N., Regional Sales Manager

”Sunt o persoană ambițioasa și cred că asta m-a ajutat cel mai mult să evoluez, în doar 5 ani, de la consilier Lensa la rolul pe care îl am azi. Provocările de zi cu zi sunt combustibilul care mă alimentează să-mi păstrez dinamismul și pasiunea de a străbate țara în lung și-n lat: de la unul din magazinele Lensa din București la primul magazin din afara granițelor. Lucrez într-un mediu care celebrează proactivitatea, iar asta îmi aduce multă satisfacție profesională și personală.”

Poveștile colegilor din Showroom

Alexandra D., Consilier

”Lensa a fost oaza mea de încredere în mine. Abia dacă mai recunosc versiunea mea de acum un an și puțin, când spiritul introvertit nu mă lăsa să comunic și să-mi fac simțită prezența. Însă Lensa mi-a oferit o șansă, echipa mi-a oferit suport necondiționat, iar toate acestea au dat roade. Sunt un om schimbat în bine, un om împlinit cu jobul pe care îl are.”

Ionela M., Optometrist

”Am admirat dintotdeauna oamenii care poartă halat alb - indiferent de rolul pe care îl aveau. Astăzi, împlinesc 6 ani de când am halatul meu de optometrist. Sunt tare bucuroasă să fac parte din echipa de specialiști Lensa, cu atât mai mult cu cât sentimentul de siguranță, corectitudine și seriozitate sunt la ele acasă. Îmi place ce fac și îmi place că o fac sub tutela Lensa.”

Matei S., Optometrist

”Am început la Lensa în rolul de Consilier Vânzări, apoi am realizat că îmi place atât de mult să lucrez în optică încât am decis să migrez către rolul de Optometrist. Cu suport din partea colegilor și multă dedicare, am reușit să intru în echipa de optometriști Lensa. Astăzi, sunt bucuros să fiu unul dintre cei care fac lumea să vadă mai bine.”

Emilia D., Store Manager

”Dacă e cineva care s-a re-re-reprofilat eu sunt! Inițial mi-am dorit să lucrez în Poliție, însă drumurile noastre ne duc acolo unde vor, așa că, în urmă cu 5 ani, odată ajunsă în București, am preluat un rol de consilier la Lensa. Echipa minunată și suportul pe care ni-l acordăm reciproc m-au ajutat să evoluez rapid. Astăzi, fiecare zi vine ca o surpriză plină de provocări pe care abia aștept să le transform în soluții.”

Poveștile colegilor din Depozit și Montaj

Bogdan D., Coordonator Logistică

”O-ho!, de când fac eu parte din echipa Lensa. Am început cu un internship ca să zic așa, tot în depozit. Eu voiam să lucrez în resurse umane, dar posibilitățile care mi s-au arătat aici m-au făcut să-mi doresc să rămân. Am colegi de nota 1000, alături de care creez proceduri de real ajutor, cu care menținem un grad foarte mare de livrabilitate pe care doar cu o echipă unită îl putem realiza.

Alexandru A., Tehnician Montator

”Îmi place să lucrez într-un mediu retras, dar în același timp plin de provocări; Lucrez cu precizie și delicatețe și îmi aduce multă satisfacție când finalizez o comandă de succes. Cât despre colegi, ne înțelegem foarte bine și mă bucur de fiecare dată să încep o nouă zi de muncă alături de ei.”